Szakértői tevékenység

Ipari létesítmények teljes körű környezetvédelmi felülvizsgálata és minősítése. Környezetvédelmi és vízügyi hatósági eljárások lebonyolítása. Környezetvédelmi szakértői jelentések készítése. Környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása. Tényfeltárás, tervezés, műszaki beavatkozás és monitoring. Önellenőrzési tervek készítése. Legionellosis kockázatértékelés.

Projektmenedzsment

Környezetvédelmi projektek előkészítése és lebonyolítása. Elérhető hazai és uniós források feltérképezése. Pályázatírás és szakmai bírálatok elkészítése. Projekttervkészítés, erőforrások megszervezése, a projektcél teljesítése a megadott idő- és költségkereten belül. Támogatási Szerződés vizsgálata, projektjelentések, pénzügyi beszámolók és támogatást lekérő dokumentációk elkészítés.

Mérnöki tervezés és kivitelezés

Kommunális és ipari szennyvizek tisztítási technológiáinak tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése. Ivóvízkezelési technológiák tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése. Felszíni és felszín alatti vizek védelmi és tisztító rendszereinek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése. Talajtisztító rendszerek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése.

Oktatás

Magánoktatás és továbbképzés a természettudományok területén. Célorientált, gyakorlati szemléletű, intenzív képzések.